POStudios Forum

The Royal Archives => The Silver Age => Weekly Polls => Topic started by: Warlock on January 25, 2006, 06:42:04 AM

Title: Will you upgrade...
Post by: Warlock on January 25, 2006, 06:42:04 AM

This is where I'd say cheesestick.  ::)
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Yonkey on January 25, 2006, 06:43:32 AM
Mine is able to handle it. 8)
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: racx_00 on January 25, 2006, 06:44:54 AM
My computer can handle TSL :D
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: koko_99_2001 on January 25, 2006, 07:07:09 AM
I'm sure my computer can handle it. Though, it might be slow... :-\

And...if it can't handle it...I can't afford to upgrade just yet :(
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Jafar on January 25, 2006, 09:41:57 AM
I don't need an upgrade, I need a new computer. :P
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: icarus on January 25, 2006, 12:21:00 PM
I might upgrade, but I'm not sure yet.
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Rosella on January 25, 2006, 01:15:14 PM
I picked the "I will upgrade just for TSL option." Actually, I'll just use one of the 4 computers that have XP around the house. :P
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Moodyblues on January 25, 2006, 01:33:13 PM
I think my computer can handle TSL (as long as it works on XP).  Sadly, my computer cannot handle many older King's Quest games.  :(
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: franzrogar on January 25, 2006, 02:21:04 PM
I don't need to upgrade my PC, only need to clean it up  :sweating:
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Gilgamesh on January 25, 2006, 02:26:34 PM
I don't think the game would ask for more than the 1GB DDR Ram memory my pc has. ;D
BTW how many is needed anyway XD
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Elessar on January 25, 2006, 04:51:19 PM
I will upgrade, was going to anyway...
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: awesomeasapossum on January 25, 2006, 05:28:06 PM
Mine'll handle it JUST fine. 8)
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Lollotte on January 25, 2006, 08:22:22 PM
Mine will handle TSL just fine, but if I have to, I will upgrade just so I can play!  ;D
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: GunHoMac on January 25, 2006, 11:54:05 PM
I don't think it's possible to upgrade mine...it's too fast and unstable to mess with *boom*
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Farquhar on January 26, 2006, 12:00:49 AM
I'm pretty sure that it will work on my computer.  :)
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Storm on January 26, 2006, 06:59:33 PM
I probably wouldn't need to upgrade, now that I've got this brand new-used Celeron 1Ghz, 256MB RAM computer to play it on :D
(All my computers are hand-me-downs, it's really pathetic ::))
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Rosedragon on January 30, 2006, 06:04:52 PM
I don't think I need to upgrade. i hope my computer can handle it the way it is. I hope Dad doesn't get mad at me for downloading the game. I hope it does not mess up my computer. (actually it is my dad's, more of a family computer.)
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Deloria on January 31, 2006, 04:39:42 AM
My computer can handle anything short of spilling coffee over the keyboard.  ::) :P
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Rosella on January 31, 2006, 01:44:28 PM
*has tea flashbacks* :P
Title: Re: Will you upgrade...
Post by: Rosedragon on February 14, 2006, 11:10:45 AM
I think my comp will handle Shadows just fine. If I need to upgrade, I will.