Author Topic: Music problems in KQVI  (Read 1867 times)

Offline kindofdoon

  • Crystal Dragon
  • ********
  • Posts: 3807
  • Gender: Male
Music problems in KQVI
« on: August 08, 2010, 07:06:47 PM »
I'm running KQVI via Boot Camp Windows XP on a MacBook Pro with OS X.

KQVI initially appears to run fine, but the background music is messed up. I can hear the notes, sort of, but some notes come in late, or not at all, some notes hold for too long, or too short, etc. Basically, it sounds sloppy - weird, I know.

I'm returning to my primary Windows PC tomorrow, so it won't be an issue, but I was wondering if anyone has any idea of what is causing this, and any ideas for a solution.

Daniel Dichter, Production/PR
daniel.dichter@postudios.com

Offline Jafar

  • Phoenix Groupie
  • **********
  • Posts: 9625
  • Gender: Male
  • Spiiin~
Re: Music problems in KQVI
« Reply #1 on: August 08, 2010, 07:15:05 PM »
How did you configure the music when you installed it?
The Unofficial The Silver Lining Official Sarcasm Cleaner Upper's Assistant

Defender of All Things Against Connor

Jarada Knight: The Honourable Marshmallow

Official Useless Information Finder

And who knows what else?

Offline Lambonius

  • Magical Genie
  • *******
  • Posts: 1839
  • Gender: Male
  • You wanna talk to God? Let's go see him together.
Re: Music problems in KQVI
« Reply #2 on: August 08, 2010, 07:32:11 PM »
Any reason why you're not just using dosbox with a Mac frontend?  On my iMac, I use the Dapplegrey frontend, and all my Sierra games run flawlessly.

Offline kindofdoon

  • Crystal Dragon
  • ********
  • Posts: 3807
  • Gender: Male
Re: Music problems in KQVI
« Reply #3 on: August 08, 2010, 08:22:42 PM »
Jafar - I tried installing it with every possible music configuration. All produced the same result.

Lambonius - I will try this. Thanks for the suggestion. Standby for update.

Daniel Dichter, Production/PR
daniel.dichter@postudios.com
 

anything